Damien’s Candels estetski užitak u vašem domu

Mladi dizajner Damjan Jacić dodao je tradicionalnom obrtu svijeća dizajnerski potpis i krenuo u kreiranje tih unikatnih podizača atmosfere.

damiens_candles01
Jeste li ikada razmišljali o svijećama kao o dizajnerskom proizvodu?

Dizajner Damjan Jacić je upravo s tim pitanjem pokrenuo novi brend – Damien’s Candles. Odlučio je stvoriti prepoznatljivi brend dizajnerskih svijeća koje karakterizira inovativan i minimalistički dizajn.

bijela03
Velika je pažnja stavljena na ručnu izradu i kvalitetu ekoloških materijala kako bi se dobili zamišljeni oblici i teksture. Svijeće su unikatne, autorski su rad mladog dizajnera i svojim dizajnom se savršeno uklapaju u moderne i pročišćene interijere.

2121

Prva kolekcija svijeća koju Damjan predstavlja je Signature Line. U toj kolekciji najviše se ističu svijeće rebrastih struktura, a svi modeli mogu se naći u različitim veličinama.

svijece interijer

“Proizvodnja svijeća dugogodišnji je obrt moje obitelji, te sam odlučio tom tradicionalnom obrtu dati jedan dizajnerski potpis. Želja mi je bila stvoriti kolekciju svijeća koja ima svoje temlje u modernoj arhitekturi i minimialističnom dizajnu. Svijeće kao oblik dizajnerskog izražavanja su vrlo zakinute za estetiku i najčešće se svode na mirisne čaše, stoga sam htio napraviti nešto što ima dizajn, nešto novo, drugačije. Jednu modernu i elegantnu priču u svjećarstvu. U planu je puno noviteta unutar brenda, u vidu različitih modela, limited kolekcija te naravno i mirisnih svijeća“ izjavio je Damjan Jacić.
Damien’s Candles mogu se kupiti u Dizajnholik trgovinama i MSU shopu. Cijena manjih svijeća je 25 kuna, a većih 50.

1svijeca1

Leave a Reply


Hit Counter provided by Sign Holder