‘Etoile de mer’ modni dodaci bez kojih se ne može!

Zvijezdana Ivić krije se iza branda ‘Etoile de mer’ koji na francuskom jeziku znači morska zvijezda.

9

Budući da je dizajnerica iz Šibenika, a živi i radi u Zagrebu kao profesorica engleskog jezika morala je začiniti svakodnevni život morskim elementima, a i željela je nositi nakit ‘po svom guštu’ tako da ga je sama počela izrađivati.

4

Inspiraciju pronalazi u svom stilu, prvenstveno razmišlja da li bi ja određeni komad nakita nosila i kako bi ga uklopila u svoju garderobu i ako je odgovor potvrdan kreće u izradu. Nikad ne prihvaća polovična rješenja. Svaki komad je priča za sebe.

3

Budući da je svaki komad nakita ručno rađen isključena je mogućnost serijske izrade. Zvijezdana izrađuje unikate, iako cure dosta često traže da ponovi model, nema bojazni da se ponove dva identična komada, slična da ali ne i ista. “Zbog iznimnog interesa trudim se izbjeći zamku serijskoga. Želja mi je zadržati izvornost, ali ne cijenama već kvalitetom i manjim serijama.”

5

“Prilično sam zadovoljna kako je do sada u medijima predstavljen moj rad, iako ono sto je ‘totalno trendy i novo’ ne znači uvijek dugovječnost. Sigurna sam da može poslužiti kao odskočna daska ali nije garancija za trajnost. Kvalitetu i orginalnost ljudi uvijek prepoznaju i to je garancija uspjeha.”

6

Kroz posao u modnim vodama upoznala je zaista divne ljude koji je motiviraju, inspiriraju svojom energijom i nadopunjuju. “Zaista sam sretna zbog toga i to me čini zadovoljnom. Moji istinski prijatelji su uz mene od samih početaka, podupiru me, hrabre i neizmjerna su mi podrška.”

8

U početku je svaštarila sa raznim tehnikama i materijalima, istraživala,testirala…. ali od tada do danas jasno je isprofilirala svoj stil koji je postao prepoznatljiv! Neovisno o samim materijalima i tehnikama sa kojima trenutno radi cijeni jednostavnost i eleganciju. Detalji su kako sama kaže ti koji mijenjaju i obogaćuju stil i zato stalno promišljam o novim materijalima, tehnikama… svašta možete očekivati…”

13

“Pratim većinu dizajnera premda kako sam već rekla idealni modeli na kojima zaista volim vidjeti svoj nakit su ‘stvarne’ cure koje srećem po gradu.”

Leave a Reply


Hit Counter provided by Sign Holder