PAPERAL projekt by sasadesign

Saša je rođen u Sarajevu, sa Kanadskim državljanstvom, primjenjeni je umjetnik, grafički dizajner, t-shirt i tekstilni dizajner. Većina njegovih radova proizilazi iz njegovog djetinjstva i sjećanja, njegovih putovanja i promatranja ljudi i situacija u kojima se nalazio tokom života.

sasa1

Živio je u Kanadi od 1995 do 2004, gdje je diplomirao na Koledžu Primjenjenih Umjetnosti u Alberti u svibnju 2001. U Kanadi je radio na velikom broju projekata. 2004 se preselio u Tokyo gdje je otvorio svoj vlastiti dizajn studio baveći se od marketing i brand identiteta, do odjeće i tekstila. Tokyo mu je ponudio veliku urbanu inspiraciju gdje je dobio nevjerojatnu novu energiju da radi na novim projektima.

sasa

U ovom trenutku Saša radi na PAPERAL projektu maski koji je započeo u Tokiju prije 5 godina. To je serija papirnih maski na licima njegovih prijatelja. Saša smatra da, iako doslovno mi ne nosimo maske, koristimo naše lice za skrivanje naših emocija i osjećaja tako da mu je cilj da kroz PAPERAL maske pokaze nešto što vidi u svojim prijateljima, a oni sami ponekad ne vide ili ne žele otkriti. Tu je i element druženja, dajući ljudima moment iznenađenja, jer kroz proces oni nemaju priliku da se vide za vrijeme procesa dok Saša ne završi sa postavljenjem maske i fotografiranjem.Ivana

Svakako pogledati više na /www.sasadesign.com/

1

Leave a Reply


Hit Counter provided by Sign Holder