Yousofuzzy: probudite modni animalizam u sebi

Lorena Matić završila je ŠPUD, odjel aranžerstva i scenografije, te Modni dizajn na TTF-u. Trenutno studira kostimografiju, te je članica Videosekcije u Ksetu. Bavi se ilustracijom i izrađuje nakit pod nazivom Yousofuzzy.

yousofuzzy nakit

Mene je oduševila zanimljivim i sasvim posebnim nakitom koji nisam do sada imala prilike vidjeti. Kako i sama kaže inspiraciju najčešće pronalazi u životinjama, pa su otkačeni crtić likovi prava poslastica za podizanje modne kombinacije.

yousofuzzy nakit lorena matic

Lorena je nakit počela izrađivati prvo za sebe, ali kako je naišla na mnoge pozitivne reakcije i komentare odlučila se više tome posvetiti. Kreira ga od gipsa, a proces je takav da prvo željeni oblik izreže iz kartona te ga zatim gipsa da dobije čvrstoću.

nakit yousofuzzy be4trend

Sviđa joj se raditi sa gipsom jer je dosta čvrst, a istovremeno i lagan. Tako oblik može biti i većeg opsega, a da nije opterećenje za nositi, što je super, pogotovo za naušnice. Kad se gips stvrdne i osuši slijedi oslikavanje s akrilnim bojama ili rapidografom, finiš je zaštitni lak visokog sjaja.

be4trend yousofuzzy

 www.facebook.com/yousofuzzy

 

Leave a Reply


Hit Counter provided by Sign Holder