OBEKEI 2OB14 (Opposite of Black 14)

IMG_4340Nova kolekcija OBEKEI branda pod imenom 2OB14 ( Opposite of Black 14) donosi nastavak već prepoznatljive modne priče, a koja za jesensko zimsku sezonu predlaže baggy krojeve, prepoznatljivu sportsku estetiku sa spojem cut-out detalja.

bolja2

tata

ivan1

lalaMlada dizajnerica Katarina Smolić u novoj liniji kombinira isključivo bijelu boju koju oplemenjuje printom stiliziranih motiva prirode koji su u formatu filmske trake oslikani na svili. Katarina je željela akcentirati bijelu boju kao opozit crnoj koja simbolizira negativne aspekte okoline koja nas okružuje. Bijela i printovi sunca uhvaćeni u svojim zadnjim minutama prije zalaska, kada su boje prirode najintenzivnije te koje se ne mogu uvijek uhvatiti jer kratko traju, inspiracija su koja je nosila dizajnericu u kreiranju nove kolekcije.

lanateaser1

zvone_1Kolekcija se sastoji od muških i ženskih modela, te od zimskih kapa i šilterica sa zaštitnim znakom brenda. Ovoga puta OBEKEI se odlučio na suradnju sa warehouse skateboarding timom iz Zagreba te ja za potreba snimanje svoje nove kampanje iskoristio indoor skatepark te skate vozače za modele. Fotografiju potpisuje Zvonimir Ferina, za make up je zaslužna Kasandra Draganić, a za frizure frizerski salon Jagoda, Nina Dundur. Ženski modeli su Tatjana Galić i Lana Harjaček

22222

Leave a Reply


Hit Counter provided by Sign Holder