ZOE Winter 2013/14

IMG_9021

Slaveći svoj prvi rođendan i godinu dana uspješnog poslovanja, popularni hrvatski brand Zoe leggings odlučio je svoje fanove nagraditi novom kolekcijom. Zoe Winter 2013/14 kolekcija osim novih ideja donosi nam i nove odjevne predmete iz Zoe radionice. Tajice, suknje, tunike i topovi daju nam širok spektar odjevnih predmeta kojima ćemo rado obogatiti zimsku garderobu.

IMG_8906

IMG_9107

IMG_9172

IMG_9200

IMG_9271

IMG_9342

IMG_9381

Fokus je na materijalima i dizajnu, koji prikrivaju ne perfekcije i imponiraju ženskoj figuri.Vješto kombiniranje kožnih dijelova i printeva upotpunjenih ilustracijama pretvara odjevne predmete u mala remek djela. Kolekcija odiše zrelošću, glam/grunge lookom i tamnijim tonovima koji su savršeni za kombiniranje u zimskim danima. Inspiraciju za novu kolekciju Tamara je pronašla u prirodi iz koje sama stvara svoju paralelnu stvarnost. Već i sami nazivi tajica Bunny love, Delirious, Requiem, Dreamer, vode nas u imaginaran svijet Tamare Ivić u kojem želimo ostati.

IMG_9416

IMG_9471

Za fotografiju je zadužen modni fotograf Zvonimir Ferina, a za make-up Kasandra Draganić, dvojac koji i inače uspješno djeluje i surađuje u Zoe kampanjama. Eva Balažin zaslužna je za styling, a novo zaštitno lice kampanje predstavlja mlada 22-godišnjakinja Sara P.

IMG_9559

IMG_9608

IMG_89806

Zoe odjevne predmete uskoro ćete moći kupiti na njihovom novom webshopu www.zoeleggings.com, a možete ih pratiti na FB stranici facebook.com/zoeleggings.

ZOE WINTER

Zoe leggings je hrvatski modni brand, poznat po orginalnim i upečatljivim printevima koji je u kratko vrijeme pobudio veliko zanimanje javnosti te napravio boom na hrvatskoj i međunarodnoj modnoj sceni. Nose ga mnoge poznate ličnosti; Franka Batelić, Natali Dizdar, Petra Nižetić, samo su neke od zaljubljenica u ovaj modni brend.

Leave a Reply


Hit Counter provided by Sign Holder