///Luce Lu///Neon Beat///

Mlada riječka dizajnerica Luce Lu predstavlja novu kolekciju nakita, imena Neon Beat. U svrhu predstavljanja kolekcije rađena je kampanja a ona se sastoji od lookbooka i video brojeva. Lookbook kao fototgrafkinja i makeup artistica potpisuje riječka umjetnica Doris Fatur, dok se u ulozi hairstylistice našla mlada, također riječanka, Ivana Tićak.

Za potrebe ove kampanje rađena su čak dva video broja, jedan kao teaser ili svojevrsni making of, a drugi kao službeni video kolekcije. Oba su nastala u suradnji sa riječkim multimedijalnim bendom Senzorz prilikom čega je Bernard Blašković autor glazbe i vizuala dok iza režije, kamere i montaže stoji Marta Ožanić.

Komadi nakita koji su nositelji kolekcije su krune i ukrasi za kragne, a odlikuje ih dodatno pojednostavljenje u odnosu na prošlu kolekciju Luce Lu Goes Electro. Linije su jasnije a oblici, koji se uglavnom temelje na jednakostraničnim trokutima ili njegovim izvedenicama, su stroži. Boje prelaze čitav spektar od jarkih, veselih i primamljivih do decentnih kombinacija crne i zlatne. I ovog puta Luce Lu nam je kao podsjetnike podmetnula poneki oblačak kao ogledalo prijašnjeg rada ili dijamant koji se u novoj formi lijepo nadovezuje na prošlu kolekciju.

Uživajte!

slike luce lu, be4trend slike2 luce lu, be4trend slike3 luce lu, be4trend slike4 luce lu, be4trend slike5 luce lu, be4trend slike6 luce lu, be4trend slike7 luce lu, be4trend slike luce7 lu, be4trend slike8 luce lu, be4trend

Leave a Reply


Hit Counter provided by Sign Holder